Nyt paukkuu! Stuart Bingham tehtaili maksimibreikin UK Championshipissä – katso video!

Stuart Bingham
Kuva: Monique Limbos

UK Championship on muodostumassa todelliseksi maksimibreikkien kodiksi, sillä Stuart Bingham onnistui 147 pisteen lyöntisarjassa keskiviikkona.

UK Championship käynnistyi vasta maanantaina, mutta tapahtumia on riittänyt enemmän kuin joissain turnauksissa yhteensä. Heti toisena päivänä nähtiin maksimibreikki, kun Kyren Wilson pussitti 147 pistettä putkeen.

Toista maksimibreikkiä ei tarvinnut odotella kuin keskiviikolle, sillä Bingham vastasi samalla mitalla. Fantastinen temppu syntyi Zak Suretya vastaan pelatun ottelun 6. freimissä. Bingham eteni lopulta myös vaivattomasti jatkoon, sillä loppunumerot kirjattiin 6-2.

Maksimi oli Binghamille uran seitsemäs. Ainoastaan kolme pelaajaa on tehnyt historiassa enemmän maksimibreikkejä. Nämä ovat Ronnie O’Sullivan, Stephen Hendry ja John Higgins.

Stuart Bingham painoi maksimibreikin


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliUK Championshipissä erikoinen tilanne – pelaaja myöhästyi ottelusta ja tuomittiin häviämään 1. freimi
Seuraava artikkeliMatthew Selt pelasi historiallisen ottelun UK Championshipissä – ainoastaan kaksi pelaajaa pystynyt samaan tykitykseen