Stuart Bingham ja Ronnie O’Sullivan taistelevat finaalipaikasta

Stuart Bingham Ronnie O'Sullivan UK Championship
Kuva: Monique Limbos

World Grand Prix -turnauksen toisessa välierässä kohtaavat Stuart Bingham sekä Ronnie O’Sullivan. Tässä live stream otteluun.

Stuart Bingham – Ronnie O’Sullivan – ilmainen snooker live stream

World Grand Prix -turnauksen finaaliin on selvittänyt tiensä jo australialainen Neil Robertson. Miehen vastustaja selvitetään lauantaina, kun Bingham kohtaa O’Sullivanin.

The Rocket on ollut useampaan kertaan tällä kaudella välierässä, mutta liian usein matka on päättynyt juuri tässä vaiheessa. Turnausvoittoja ei vielä ole tilillä, joten nälkää luulisi riittävän vuoden viimeisessä turnauksessa.

O’Sullivan on hallinnut historian saatossa keskinäisiä otteluita totaalisesti, joten etu on ehdottomasti legendan puolella. Bingham on kuitenkin yllätysvalmis pelaaja, joten mikään ei ole selvää.

Taisto näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!
Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliVideo: Mark Williams ja kauden onnekkain pussitus
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan eteni finaaliin – haukkui tason pystyyn: ”Näytimme parilta vanhalta klubipelaajalta”