Näin katsot TV:stä MM-puolivälierän Stuart Bingham – Ronnie O’Sullivan

maksimibreikit Scottish Open UK Championship International Championship Mark Williams Welsh Open Northern Ireland Open European Masters Snooker Jimmy White English Open Neil Robertson Ronnie O'Sullivanin masters snooker live stream Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan aloittaa snookerin MM-kisojen puolivälieränsä tiistaina klo 16:30, kun vastassa on Stuart Bingham. Näin katsot ottelun TV:stä.

O’Sullivan on selvinnyt vakuuttavasti kahdeksan parhaan joukkoon, mitä on edesauttanut turnauksessa nähdyt yllätykset. Näin ollen haasteet eivät ole missään vaiheessa olleet kovinkaan suuria. Myös puolivälierässä The Rocket on ennakolta valtava ennakkosuosikki, sillä vastassa on karsinnoista mukaan selvinnyt Stuart Bingham.

Bingham on kokenut ja meritoitunut pelaaja, mutta miehen kulunut kausi ei ole ollut enää mitenkään ihmeellinen. MM-kisoissa on kuitenkin löytynyt uudenlainen vire, joka on johdattanut hänet jo puolivälieriin. Bingham tuskin ainakaan jännittää O’Sullivania vastaan, vaan mies tietää tarkalleen sen, että hänellä ei ole mitään hävittävää.

Mainos:

Miehet ovat kohdanneet historian saatossa 22 kertaa. O’Sullivan on vienyt näistä taistoista peräti 18. Historiasta löytyy kuitenkin mielenkiintoinen knoppitieto, sillä edellinen kohtaaminen MM-kisoissa on vuodelta 2015. Tuolloin kyseessä oli myös puolivälierä, jonka Bingham vei lukemin 13-9.

Näin katsot Stuart Bingham – Ronnie O’Sullivan -ottelun TV:stä

Ottelu pelataan kolmen session aikana, mistä ensimmäinen alkaa klo 16:30. Jälkimmäiset kaksi pelataan keskiviikkona klo 16:30 ja klo 21:00, joten välierään selviävä pelaaja on selvillä keskiviikkoillan aikana.

Taisto on katsottavissa suorana lähetyksenä Eurosportin sekä Discovery+-palvelun kautta.


Turnaukset:
Edellinen artikkeliMykistävää! John Higgins teki katkaisufreimissä yhden MM-kisahistorian tyylikkäimmistä tyhjennyksistä
Seuraava artikkeliMM-kisojen suuryllättäjä teki jättipaukun! Tiputti Judd Trumpin ja eteni välieriin