Suomeenkin saapuva Stuart Bingham taistelee MM-finaalipaikasta lauantaina

Stuart Bingham
Kuva: Monique Limbos

Stuart Bingham on pelannut mielettömät MM-kisat, mutta tuleeko kruunu vielä MM-finaalin johdosta. Se selviää lauantaina.

Bingham tiputti sensaatiomaisesti Ronnie O’Sullivanin jatkosta ja eteni MM-välierään, jossa vastustajana on yllättäjä Jak Jones. Kaksikon ensimmäiset sessiot sujuivat todella tasaisissa merkeissä, sillä lauantaille lähdetään tilanteesta 8-8.

MM-finaaliin vaaditaan 17 erävoittoa, joten edessä on tiukka lauantai. Miehet aloittavat pelaamisen klo 12:00, mutta ratkaiseva neljäs sessio pelataan illalla klo 21:00. Bingham on kokemuksensa puolesta ennakkosuosikki vieläkin, mutta Jones on tämän vuoden turnauksessa osoittanut huimaa henkistä kanttia, joten luvassa voi olla todellinen trilleri, kun himoittu MM-finaali siintää edessä.

Mainos:

Varmasti Suomessakin seurataan tarkalla silmällä Binghamin otteita, sillä mies saapuu pelaamaan toukokuun lopussa Helsinkiin. Perjantaina 24. toukokuuta Bingham kohtaa näytösottelussa todellisen supertähden Judd Trumpin.

Tämän jälkeen luvassa on lauantaina 25. toukokuuta kutsuturnauksen avausottelu Jack Lisowskia vastaan. Lippuja löytyy vielä tapahtumiin, joten ei muuta kuin lippukaupoille TÄSTÄ!


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliSnookerin MM-välierät etenevät huiman tasaisissa merkeissä
Seuraava artikkeliDavid Gilbert unohti vetoketjun auki – osoitti tilannetajunsa ja sai yleisön nauramaan