Mannaa suomalaisille snooker-faneille: Robin Hull, Risto Väyrynen ja muut kärkipelaajat kohtaavat maaliskuussa

studio korento Suomen Studio Korento Masters

”Pelaajan näkökulmasta tämä on ainutlaatuinen turnaus, jota emme ole saaneet ennen kokea Suomessa”, sanoo Studio Korento Mastersin vuosi sitten voittanut Robin Hull.

Maaliskuun alussa Pohjois-Karjalan Liperissä toista kertaa järjestettävä Studio Korento Masters kokoaa yhteen Suomen snooker-parhaimmiston.

Vuosi sitten ensimmäistä kertaa järjestetty turnaus pelattiin yksipäiväisenä ja neljän pelaajan voimin. Nyt pelaajien määrä kasvaa kahdeksaan ja pelit pelataan kahtena päivänä.

Mainos:

”Viime vuoden turnaus onnistui yli odotusten ja sai kansainvälistäkin huomiota. Yhteydenottojen, kannustuksen ja pelaajien sekä yleisön toiveesta turnaus kasvaa tänä vuonna”, sanoo tapahtuman ideoinut ja järjestelyistä vastaava snooker-harrastaja Harri Mäenpää.

”Ei aiemmin Suomessa”

Joensuun naapuriin, Liperin Viinijärven rantaan pystytetyssä pelistudiossa pelaavat viime vuoden voittajan Robin Hullin lisäksi Heikki Niva, Patrik Tiihonen, Risto Väyrynen, Jani Kananen, Esa Oikarinen, Jirka Maaranen sekä voittaja karsintaottelusta Jason Sormunen-Toni Savonen. Sormunen ja Savonen pelaavat pääsystä turnaukseen helmikuussa Helsingissä.

Viime vuonna osallistuneet Robin Hull ja Risto Väyrynen palaavat turnaukseen erityisesti ilmapiirin takia.

”Runsaasti yleisöä ja hyviä matseja. Pelaajan näkökulmasta se oli ainutlaatuinen turnaus, jota emme ole saaneet ennen kokea Suomessa. Loistava uutinen, että kisa järjestetään nyt vähän isommalla formaatilla. Osallistujapaikat ovat haluttua tavaraa”, Hull sanoo.

”Tämä on yksi kiinnostavimmista kisoista kalenterissani. Mahtavat puitteet yhdistettynä erittäin innokkaaseen yleisöön tekevät tästä yhden kauden kohokohdista”, Sveitsin hallitseva mestari Risto Väyrynen sanoo.

INFO: Studio Korento Masters 3.-4.3.2023

Paikka: Studio Korento / Villa Korento, Liperi, Pohjois-Karjala. Karsintaottelu Jason Sormunen-Toni Savonen pelataan helmikuussa Helsingissä (aika ja paikka tarkentuvat).

Ohjelma: Ottelupari arvotaan helmikuun aikana. Perjantaina 3.3. pelataan 8-Cup. Semifinaalit ja finaali pelataan lauantaina 4.3.
Tuomari: Sami Erkkilä

Striimaus: Pelit ovat nähtävissä striimattuina YouTubessa kanavalla youtube.com/@harrimaenpaa5393

Lähde: Studio Korento tiedoite


Edellinen artikkeliMark Allen voitti huiman finaalitrillerin – Judd Trumpin jäätävä nousu jäi pienestä kiinni
Seuraava artikkeliDigiaika ja snookerin tulevaisuus