Studio Korento järjestää Suomen kovatasoisimman snookerturnauksen

Mark Williams Robin Hull Studio Suomen
Kuva: Monique Limbos

Lauantaina 26. helmikuuta päästään näkemään Suomen kaikki kovimmat snookertähdet Studio Korennossa järjestettävässä tapahtumassa.

Studio Korento Masters järjestetään Liperin Käsämässä, jonne saapuu paikalle Suomen kovimmat pelaajat. Turnaukseen osallistuu Robin Hull, Heikki Niva, Patrik Tiihonen sekä Sveitsin ykköspelaaja Risto Väyrynen.

Turnauksen järjestäjänä toimii Harri Mäenpää, joka saatiin myös haastatteluun kertomaan enemmän turnauksen taustoista.

Mainos:

– Patrik Tiihonen on käynyt silloin tällöin studiolla treenaamassa jo muutaman vuoden ajan. Jotenkin on tullut sellainen fiilis, että pelaajat arvostaisivat turnauksia, jotka olisivat myös yleisöystävällisiä. Olisi varmaan mukavampi pelata, jos yleisöä olisi paikalla ja tunnelma katossa, Mäenpää kommentoi Finnsnooker.comille.

– Voisiko tällä tavoin myös kehittää pelaajia? Mielestäni voi. Rahapalkinto ja yleisön tuoma paine on uskoakseni sitä mitä ammattilaisena pitäisi myös kestää. Tässähän nyt hyvä paikka kehittyä silläkin saralla. Katsomot tulevat lähelle pöytää ja pelaajat varmasti kuulevat katsomon hengityksen, pikku liikkeet jne. Kun Robin Hull sitten vastasi, että hän voisi tulla pelaamaan, niin pakkohan turnaus on järjestää. 

Tapahtumasta tarkoitus tehdä monivuotinen

Palkintorahaa turnaukseen on saatu kerättyä komeasti, sillä voittajalle lähtee 1500 euroa, toiselle 700 euroa ja välierissä pudonneille 200 euroa.

Pelaajat ovat ottaneet tapahtuman vastaan loistavasti, joten Mäenpää ei näe mitään esteitä, että turnauksesta voisi tulla monivuotinen.

– Oli kiva kuulla kiitokset jo ennen kuin mikään oli varmaa. Pelaajat olivat kiitollisia, että joku viitsii edes yrittää järjestää jotain uutta. Ketään ei tarvinnut erikseen houkutella, kunhan vain aikataulut saatiin osumaan kohdilleen, Mäenpää jatkaa.

– Jos pelaajat ovat sitä mieltä, että tapahtuma on sen arvoinen ja yleisö nauttii, niin varmasti kyllä. Tämä on järjestetty ennen kaikkea pelaajille ja heillä todella iso rooli jatkon kannalta. 

Mäenpää kiittää vielä loppuun Liperin kuntaa sekä useita alueen yrityksiä, jotka ovat lähteneet innokkaasti mukaan tapahtuman tukemiseen.

Kaikki turnauksen ottelut näet suorana lähetyksenä YouTuben kautta, joten fanit pääsevät nauttimaan suomalaishuippujen otteita suorana lähetyksenä.


Edellinen artikkeliYan Bingtao osoitti fantastista urheiluhenkeä German Mastersin välierässä
Seuraava artikkeliVideo: Ronnie O’Sullivan kohtasi näytösottelusta Espanjasta matkustaneen Rafan – legenda painoi tylysti maksimin pöytään