The Masters -finaali: O’Sullivan-Trump ilmaiseksi – snooker live stream

Players Championship Ronnie O'Sullivanin World Open Macau Masters Jordan Brown Scottish Open The Masters Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

The Masters huipentuu sunnuntaina pelattavaan finaaliin, josta on odotettavissa todella huikaiseva näytelmä. Tässä snooker live stream otteluun.

The Masters snooker live stream: Ronnie O’Sullivan-Judd Trump

Ronnie O’Sullivan saa sunnuntaina klo 15:00 alkavassa finaalissa vastaansa Judd Trumpin, joka on vuosien saatossa osoittanut olevansa äärimmäisen paha vastustaja The Rocketille. Kaksikon edellinen kohtaaminen on Northern Ireland Openin finaalista marraskuulta ja se päättyi juurikin Trumpin 9-7-voittoon.

Nyt O’Sullivanilla on loistava paikka revanssiin, sillä legendan vire turnauksessa on ollut suorastaan hyytävän kova. Myös Trump on ollut kovassa kunnossa, mutta mies on kuitenkin sortunut ajoittain helppoihin virheisiin, joihin ei finaalissa todellakaan ole varaa.

Mainos:

Finaali pelataan paras 19:stä -systeemillä, joten turnausvoittoon vaaditaan kymmenen erää. Näin ollen tuurilla ei ole sijaa, vaan oikeasti parempi pelaaja tulee kairaamaan kamppailun nimiinsä.

O’Sullivan on finaalissa selvä ennakkosuosikki, sillä englantilainen on hävinnyt ainoastaan kaksi ottelua koko kaudella. Sen sijaan Trump voi hakea itseluottamusta edellisestä kohtaamisesta, joka oli miehelle suotuisa. Tiukka ja tasainen ottelu on varmasti luvassa eikä tämän parempaa snookeria voi juurikaan olla tarjolla. Matsin ensimmäinen osio käynnistyy klo 15:00. The Masters huipentuu toisessa osiossa, joka pyörähtää käyntiin klo 21:00.

The Mastersin kaikki ottelut näkyvät ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Maksuton live stream aukeaa, kunhan rekisteröidyt Unibetille ja pidät huolen siitä, että pelitililtäsi löytyy vähintään 1 €.

TÄSSÄ LIVE STREAM!

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset: