The Masters näkyy ilmaiseksi netistä – snooker live stream turnaukseen

UK Championship International Championship Mark Williams Welsh Open Northern Ireland Open European Masters Snooker Jimmy White English Open Neil Robertson Ronnie O'Sullivanin masters snooker live stream Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

Snookerin The Masters -turnaus käynnistää uuden vuoden todella juhlallisella tavalla, sillä mukana on maailman 16 parasta pelaajaa.

The Masters – snooker live stream:

Mastersia pidetään yhtenä kauden suurimmista kohokohdista, sillä mukaan ei pääse todellakaan kaikki pelaajat, vaan kutsun saavat vain harvat ja valitut. Näin ollen jo pelaaminen Mastersissa on todellinen kunnia-asia.

Turnauksen suurin suosikki on tietysti Ronnie O’Sullivan, joka on ottanut happea viimeiset viikot. UK Championshipin voittanut The Rocket jättäytyi pois Scottish Openista, minkä ansiosta mies on saanut rauhassa levätä ja valmistautua alkuvuoden suurimpaan kisaan.

Mainos:

Mastersin ensimmäiset ottelut ovat ohjelmassa sunnuntaina 13. tammikuuta. Sen sijaan mestari saadaan selville sunnuntaina 20. tammikuuta. Mastersin mestaruutta puolustaa Mark Allen, joka voitti viime vuoden finaalissa Kyren Wilsonin numeroin 10-7.

Muuten turnausta viime vuosina on hallinnut O’Sullivan, joka on napannut viidestä edellisestä mestaruudesta peräti kolme.

Masters näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Maksuton live stream aukeaa, kunhan rekisteröidyt Unibetille ja pidät huolen siitä, että pelitililtäsi löytyy vähintään 1 €.

TÄSSÄ LIVE STREAM!

Mastersin otteluohjelman ja aikataulut pääset katsastamaan TÄSTÄ LINKISTÄ! Kaikkiin otteluihin pelikohteet löydät Coolbetilta!

Kuva: Monique Limbos


Edellinen artikkeliMasters – otteluohjelma, aikataulu, televisiointi ja tulokset
Seuraava artikkeliMasters alkaa sunnuntaina – Allen puolustaa legendaarisen kutsuturnauksen mestaruutta