Thepchaiya Un-Nooh teki historiallisen 155 pisteen breikin – suoritus tallentui valvontakameraan

Thepchaiya Un-Nooh

Thaimaalainen Thepchaiya Un-Nooh onnistui tempussa, jossa on historian aikana onnistuttu ainoastaan kertaalleen aikaisemmin.

Un-Nooh kohtasi Darlingtonissa harjoitusottelussa toisen ammattilaispelaajan Hossein Vafaein. Taisto ei normaalisti olisi kerännyt otsikoita, sillä kyseessä oli kuitenkin salilla pelattu harjoitusottelu, mutta tällä kertaa se nousi jopa historialliseksi otteluksi.

Nimittäin Un-Nooh teki toisena maailmassa 155 pisteen breikin. Maksimibreikki normaaleissa oloissa on 147 pistettä, mutta thaimaalaispelaaja sai napattua tuohon päälle vielä kahdeksan ylimääräistä pistettä. Tämä oli mahdollista Vafaein virheen ansiosta, jonka vuoksi Un-Nooh pääsi pelaamaan vapaapalloa. Eli pelaamaan mitä tahansa väriä punaisena, jonka jälkeen mies pussitti mustan ja aloitti varsinaisen breikin.

Mainos:

Astetta kovemman suorituksesta tekee se, että aikaa 155 pisteen breikkiin meni ainoastaan seitsemän minuuttia ja 43 sekuntia.

Vastaavassa tempussa on onnistuttu kertaalleen aikaisemmin, sillä Jamie Cope teki harjoituksissa niin ikään 155 pisteen breikin vuonna 2005.

Thepchaiya Un-Nooh ja 155 pisteen breikki


Pelaajat:
Edellinen artikkeliStephen Hendry kohtaa British Openin toisella kierroksella Gary Wilsonin
Seuraava artikkeliVastustaja tylytti Stephen Hendryn esitystä – ”Koko ottelu oli häpeällinen”