Tiistain pelivihjeet: Pystyykö Walden haastamaan O’Sullivania?

Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos
Kuva: Monique Limbos
Kuva: Monique Limbos

Maanantain pelivihjeet eivät sujunut odotusten mukaan, sillä kohteista ainoastaan 1/3 saatiin maaliin. Ainut osuma tuli kuitenkin mukavalla kertoimella (yli 9,5 erää / @2,10) ottelusta Stephen Maguire vs. Judd Trump. Kuten ennen turnauksen alkua ennakoimme, ottelut ovat venyneet yhtä lukuun ottamatta yli 9,5 freimin mittaisiksi. Samalla kaavalla lähdetään kolmanteen kisapäivään.

Tiistain ensimmäisessä ottelussa kohtaavat Ronnie O’Sullivan ja Ricky Walden. Jokainen lajia seuraava ymmärtää, että O’Sullivan lähtee otteluun selvänä suosikkina. Walden ei kuitenkaan ole mikään eilisen teeren poika, josta kertoo mm. tämän kauden International Championshipin voitto sekä lukuisat muut väläytykset.

Viime vuonna samassa turnauksessa O’Sullivan murskasi maanmiehensä peräti numeroin 6-0, mikä tuskin tulee kuitenkaan toistumaan tällä kertaa. Waldenin on pelattava toki todella hyvin, mikäli aikoo haastaa hurjakuntoisen O’Sullivanin. Yllätyksen mahdollisuus on kuitenkin aina olemassa, jos O’Sullivanin henkinen puoli ei ole kunnossa. Joka tapauksessa Waldenilla on kasvojen pesun paikka ja hurjan latautuimsen turvin uskotaankin miehen nappaavan ottelusta tänään vähintään 3 freimiä.

Venyykö Carter yllätykseen?

Iltaottelussa kohtaavat viime viikolla Champions Leaguessa maksimibreikin tehny Barry Hawkins sekä kahdesta syövästä elämänsä aikana toipunut Ali Carter. Ennakkoon ajateltuna ottelussa voi tapahtua mitä tahansa, sillä Carterin pelivire on täysi arvoitus.

Hawkins on pelaajista selvästi paremmassa letkussa, jonka johdosta mies lähteekin suosikkina otteluun. Parhaana päivänään Carter pystyy haastamaan päivän vastustajansa vähintään tasaväkisesti, mutta päivän kuntoa on vaikea ennustaa. Pelirutiinin saavuttaminen vie sairauden jälkeen aikansa, joten virheitä on luvassa varmasti pelin sisällä.

Yleisöstä löytyy kuitenkin varmasti lujasti tukea Carterille, jonka avulla The Captain -lempinimeä kantava herrasmies saattaa venyä jopa yllätykseen asti.

13.01.2015 Klo 15:00

Ronnie O’Sullivan – Ricky Walden

Pelivalinta: Yli 8,5 freimiä @1,65 / NordicBet

13.01.2015 Klo 21:00

Barry Hawkins – Ali Carter

Pelivalinta: Yli 9,5 freimiä @2,00 / NordicBet

Päivän pelikohteet löytyvät NordicBetiltä, josta on tarjolla snookervedonlyöntiä koko Masters -kilpailun ajan. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki helposti painamalla TÄSTÄ.

Linkin takaa on tarjolla uusille asiakkaille huikea 200% talletusbonus aina 200€ asti! Lisätietoja huikeasta tarjouksesta löydät painamalla TÄSTÄ.

nordicbet-snooker-728x90


Edellinen artikkeliMilkins taisteli hienosti Robertsonia vastaan
Seuraava artikkeliVideodokumentti: Ali Carter – The Unbreakable