Todellinen jännäri käyntiin! Ronnie O’Sullivan ja Mark Selby kohtaavat MM-välierässä

Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Keskiviikko ei voisi saada huikeampaa päätöstä, sillä on aika käynnistää odotettu MM-välierä, jossa kohtaavat Ronnie O’Sullivan ja Mark Selby.

Snookerin MM-kisoissa on mukana enää neljä parasta pelaajaa. Harmittavasti kaksi parasta kohtaavat keskenään, sillä vain toiselle on finaalipaikka O’Sullivanin ja Selbyn kohtaamisessa.

Kahden todellisen supertähden taistosta päästään nauttimaan peräti kolmen päivän ajan, sillä paras 33:stä -systeemi tarkoittaa sitä, että peli on jaettu neljään sessioon, jotka puolestaan pelataan kolmen päivän aikana.

Mainos:

O’Sullivan on ollut ajoittain turnauksessa pitelemätön, mutta mukaan on mahtunut myös heikompia jaksoja, joita Selby suorastaan vaanii. Nyt The Rocketin on pelattava jälleen kerran turnauksen paras pelinsä, jotta snooker-fanit pääsevät nauttimaan siitä odotetusta asiasta, että O’Sullivan pelaisi pitkästä aikaa MM-finaalissa.

Ensimmäinen sessio käynnistyy keskiviikkona klo 21:00. Matsi on katsottavissa ilmaiseksi. Lisätiedot lähetyksen katsomisesta löydät TÄÄLTÄ!


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliKyren Wilson ja Anthony McGill taistelevat paikasta MM-finaaliin
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan etulyöntiasemasta torstaille – saako Mark Selby pelinsä kulkemaan?