Snookerlegenda Tony Drago antoi rohkean haastattelun suorassa lähetyksessä – ”En halunnut elää”

Tony Drago

Snookerlegenda Tony Drago selvisi senioreiden MM-kisoissa aina välieriin saakka, missä brasilialainen Ivan Figueiredo oli lopulta vahvempi.

Drago voitti puolivälierässä Stuart Watsonin lukemin 3-1. Tuon ottelun jälkeen nähtiin arvokas puheenvuoro, kun Drago avautui hänen mielenterveysongelmistaan. Maltalaispelaaja kertoi karua tekstiä siitä, miten syvällä hän oli käynyt, mutta noussut nyt siihen pisteeseen, että selvisi neljän parhaan joukkoon senioreiden MM-kisoissa.

– Jos olisit sanonut ennen turnausta minulle, että olet välierisssä, niin olisin luultavasti käskenyt sinun mennä paikkaan, mihin aurinko ei paista, Drago aloitti haastattelun.

Mainos:

Tämän jälkeen tuli pysäyttävä lause, kun mies oli kertoi harkinneensa itsemurhaa vielä muutamia kuukausia sitten.

– Minua ei haittaa sanoa sitä televisiossa, koska se on totta. Puhuin Nealin kanssa (Founds) muutama kuukausi sitten. En halunnut elää. Halusin tehdä itsemurhan ongelmieni vuoksi, joten olla täällä…, Drago kertoi liikuttuneena.

Drago nousi snookermaailman tietoisuuteen 1990-luvulla todella nopea pelityylinsä ansiosta. Se johti lopulta kahteen titteliin ennen kuin mies jäi pois pääkiertueelta vuonna 2016.

Uran jälkeen Drago on kärsinyt sydämen vajaatoiminnasta, mutta nyt mies on kunnossa ja toivottavasti myös mielenterveysongelmien kanssa taistelu on tällä hetkellä hyvässä mallissa.

Tony Drago avautui ongelmistaan koskettavassa haastattelusssa


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliSenioreiden MM-välierässä erikoinen tilanne – Tony Drago kaatui tuolilla kesken vastustajan lyöntivuoron
Seuraava artikkeliLiverpool-tähti Diogo Jota pelasi snookeria Shaun Murphya vastaan – näin siinä kävi