Tour Championship tarjoilee huippusnookeria – kaikki ottelut näkyvät TV:stä

snookerin Tampere-talon Luca Brecel Tampereella Tour Championship European Masters UK Championshipin Shaun Murphy English Open Kiinassa Ding Junhui Shaun Murphy Neil Robertson | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Tour Championship on snookerin kalenterin seuraava huipputurnaus. Mukana on kahdeksan kauden parasta pelaajaa. Tässä live stream otteluun!

Tour Championship – ilmainen live stream:

Huippusnookeria nähdään tällä viikolla Milton Keynesin Marshall Arenalla, missä taistellaan Tour Championshipin voitosta. Mukana on kahdeksan aivan maailman kirkkainta tähteä, joten luvassa on todella kovia ja laadukkaita otteluita.

Judd Trump, Neil Robertson ja kumppanit takaavat sen, että päivät tulevat vierimään vauhdilla, kun supertähdet taistelevat paremmuudestaan.

Mainos:

Kaikki Tour Championshipin ottelut tulevat ilmaisen live streamin kautta. Otteluita pääset seuraamaan jälleen kerran ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Ilmainen snooker live stream aukeaa, kunhan sinulta löytyy aktiivinen pelitili, josta löytyy vähintään 1€ pelirahaa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!
Edellinen artikkeliTour Championship 2020 – otteluohjelma, kaavio ja pelaajat
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan aiheutti pahennusta – vastustaja raivostui: ”Se oli ällöttävää”