Tour Championship 2021 – huippusnookeria tarjolla ilmaiseksi

Masters British Open Tour Championship Judd Trumpin German Masters Neil Robertson dplayssa Northern Ireland Open English Open snooker Eurosportin Gibraltar Open UK Championshipin International Championship snooker live stream tiistaina Judd Trump | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Snooker-kausi jatkuu todella huikealla turnauksella, kun maailman parhaimmat pelaajat taistelevat Tour Championship -turnauksen voitosta.

Tour Championship 2021 – tässä ilmainen snooker live stream

Snookerin MM-kisat lähestyvät kovaa vauhtia, mutta tätä ennen ohjelmassa on vielä yksi todella kovan luokan turnaus, kun taistelu Tour Championshipin mestaruudesta käynnistyy.

Mukaan on päässyt vain kahdeksan maailman parasta pelaajaa, joten otteluiden taso ei voisi olla kovempi. Systeemi on myös raaka, sillä mestariksi pääsee vain voittamalla maailman parhaita pelaajia.

Mainos:

Onneksi myös ottelut ovat normaaleja turnauksia pidempiä, joten maailmanluokan viihdettä on tarjolla oikein olan takaa. Puolivälierät pelataan paras 17:stä -systeemillä, kun taas välierässä systeemi on paras 19:stä. Finaalissa mennään sitten jo paras 25:stä -systeemillä, joten mestaruuteen vaaditaan 13 erävoittoa.

Ottelut näkyvät ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!


Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan esitti järkyttävää suorittamista – piereskeli, naureskeli ja löi yhdellä kädellä
Seuraava artikkeliSnookerin MM-karsintoihin uskomaton kohtaaminen – Stephen Hendry kohtaa Jimmy Whiten