Tylyä menoa! Judd Trump oli ylivertainen keskiviikkona

maanantaina MM-kisoissa Tour Championship Judd Trumpilla Robertson The Masters Scottish Open MM-finaali Judd Trump
Kuva: Monique Limbos

Judd Trump oli jopa murskaavan ylivoimainen, sillä englantilainen paineli puolivälieriin kaatamalla Jamie Jonesin numeroin 6-0.

Trump oli iso ennakkosuosikki keskiviikkona, mutta olisi voinut luulla, että Jones olisi edes jokseenkin pystynyt haastamaan. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan ottelu oli pikavauhtia ohi. Trump ei antanut ainuttakaan erää vastustajalleen. Pelottavinta muiden kilpakumppanien kannalta on se, että Trumpin ei edes tarvinnut vielä takoa edes kovin isoa breikkejä, sillä tilastoihin merkittiin vain kolme yli 50 pisteen breikkiä.

Trumpin pelit jatkuvat perjantaina puolivälierän merkeissä. Vastaan tulee voittaja otteluparista Mark Selby – Barry Hawkins. Näin ollen perjantain puolivälierästä on tulossa upea näytös. Tuli Trumpille vastaan sitten kumpi tahansa näistä herrasmiehistä.

Mainos:

Englantilaisen lisäksi puolivälieriin on selvinnyt jo Kiinan Ding Junhui, joka voitti omassa ottelussaan Tom Fordin numeroin 6-3.

Kooste: Judd Trump – Jamie Jones


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliUK Championshipin 2. kierros on täällä! Tässä ohjelma
Seuraava artikkeliUskomaton trilleri! Mark Selbyn ja Barry Hawkinsin taisto ratkesi vasta lähes tunnin katkaisufreimin jälkeen