UK Championship 2019: Onko Ronnie O’Sullivan jälleen turnauksen ykkönen?

UK Championship Judd Trump

UK Championship -turnaus on ehdoton loppuvuoden kohokohta, missä jokainen snookerin supertähti on vuosi toisensa jälkeen mukana.

UK Championship 2019 – ilmainen snooker live stream

Jännitettävää riittää lähes kahden viikon ajan, koska mukana on 128 pelaajaa ja jo ensimmäiset pelit pelataan paras 11:stä -systeemillä.

Suurin mielenkiinto kohdistuu tietysti Ronnie O’Sullivaniin, joka hävisi viime turnauksessa finaalin Judd Trumpille. Varmasti jokainen snookerin ystävä haluaisi nähdä kaksikon kohtaamisen jälleen tässäkin turnauksessa eikä se ole suinkaan mahdotonta. O’Sullivan on myös hallitseva mestari, joten legendalla on tuoreessa muistissa, mitä turnauksen voittaminen vaatii.

Mainos:

Se on varmaa, että tarjolla on äärimmäisen laadukkaita pelejä päivästä toiseen, että nyt jos koskaan kannattaa hypätä sohvan ääreen ja lumoutua snookerin maailmaan.

UK Championship -turnauksen otteluita pääset seuraamaan jälleen kerran ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Ilmainen snooker live stream aukeaa, kunhan sinulta löytyy aktiivinen pelitili, josta löytyy vähintään 1€ pelirahaa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM
Turnaukset:
Edellinen artikkeliMark Selby mietti lyöntiään tuhottoman pitkään – Ronnie O’Sullivan tehnyt maksimibreikin nopeammin
Seuraava artikkeliUK Championship 2019 – otteluohjelma, aikataulu ja pelaajat