UK Championship 2020 – huipputurnaus nähtävillä ilmaiseksi

Stuart Bingham Ronnie O'Sullivan UK Championship
Kuva: Monique Limbos

UK Championship -turnaus on seuraava todellinen jättiturnaus, joka on aina yksi vuoden odotetuimmista hetkistä. Tässä snooker live stream turnaukseen!

UK Championship 2020 – ilmainen live stream

UK Championshipin arvostus pelaajien keskuudessa on todella kova, sillä kuuluuhan turnaus Triple Crown -luokkaan, jossa muut turnaukset ovat MM-kisat ja The Masters. Nämä kolme turnausta ovat sellaisia, jotka jokainen pelaaja haluaa uransa aikana voittaa.

Viime vuonna turnauksen vei kiinalainen Ding Junhui ja tätä ennen kaksi vuotta putkeen mestaruuspokaali ojennettiin Ronnie O’Sullivanin käsiin. O’Sullivan on jälleen yksi suurimmista mestarisuosikeista, sillä onhan alla finaalipaikka Northern Ireland Openista. Judd Trump on kuitenkin The Rocketin pahin painajainen ja mies, joka vei myös finaalin nimiinsä.

Mainos:

Se on varmaa, että seuraavat kaksi viikkoa tarjoilevat suorastaan herkullista viihdettä. Tästä on mahdollisuus päästä nauttimaan myös ilmaiseksi, sillä Unibet-TV lähettää turnauksen suorana lähetyksenä aina finaaliin asti.

Turnaus näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!


Turnaukset:
Edellinen artikkeliJudd Trump jälleen vahvin Northern Ireland Openissa – Ronnie O’Sullivan kaatui kolmannen kerran putkeen
Seuraava artikkeliKaksi pelaajaa ulos UK Championshipista – todettiin koronavirus turnauksen alla tehdyissä testeissä