UK Championship -finaali: Ding Junhui ja Stephen Maguire iskevät yhteen

Masters UK Championship Ding Junhui Stephen Maguire
Kuva: Monique Limbos

UK Championship -finaali huipentaa kuluvat kaksi viikkoa ja tiedossa on mielenkiintoinen näytös, sillä kumpaakaan näistä pelaajista ei ennakoitu todellakaan finaaliin. Ding Junhui ja Stephen Maguire ovat kuitenkin pelanneet upean turnauksen ja kummallekin soisi palkinnon. Tässä live stream päivän finaaliin!

Ding Junhui – Stephen Maguire – snooker live stream

Ding Junhuin viime vuodet ovat olleet vaikeita eikä menestystä ole oikein tullut. Edellinen voitto onkin kaudelta 2017-2018, joten vettä on ehtinyt virtaamaan Taihu Lakessa. Kiinalainen on kuitenkin ollut vuosien varrella kestomenestyjä ja ranking-turnausvoittoja löytyy taskusta yhteensä 13 kappaletta.

Stephen Maguire on kokenut pelaaja, mutta meno ei ole ollut aivan yhtä menestyksekästä kuin Ding Junhuilla. Maguire on voittanut urallaan yhteensä viisi ranking-turnausta. Edellinen ranking-turnauksen voitto onkin kaudelta 2012-2013. Maguire on kertaalleen onnistunut voittamaan myös UK Championshipin, mutta tuosta on ehtinyt vierähtämään aikaa jo 15 vuotta. Myös Ding Junhui on juhlinut UK Championshipissä, sillä vitriinistä löytyy vuoden 2005 ja 2009 mestaruudet.

Mainos:

Finaali pelataan paras 19:stä -systeemillä ja ensimmäinen sessio käynnistyy klo 15:00. Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä.

UK Championship -turnauksen otteluita pääset seuraamaan jälleen kerran ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Ilmainen snooker live stream aukeaa, kunhan sinulta löytyy aktiivinen pelitili, josta löytyy vähintään 1€ pelirahaa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliUskomattomat yllätykset jatkuvat – Ronnie O’Sullivan ja Mark Selby ulos UK Championshipistä!
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan vetäytyy The Mastersista henkilökohtaisten syiden vuoksi