Snookerin UK Championship – tätä kaikkea on tarjolla seuraavien viikkojen aikana

2021 snookerin Noppon Saengkham ronnie snooker MM-kisat snookerin MM-kisat Heikki Niva Tour Championship Heikki Niva Mastersissa Patrik Tiihonen The Masters WSF Open Scottish Open snooker UK Championship Northern Ireland Open World Open Mei Xiwen kiinalainen snookerin mm-kisat Vedonlyönti Snooker

Snookerin UK Championship on loppuvuoden odotetuin tapahtuma, sillä tämän kovempaa turnausta ei enää tämän vuoden puolella mitellä.

Snookerin UK Championship– parhaat tarjoukset ja kampanjat

Snookerin UK Championshipin alkaminen tarkoittaa myös sitä, että tarjolla on mitä maukkaampia tarjouksia ja kampanjoita turnaukseen. Alle on poimittu netin parhaimmat tarjoukset ja kampanjat, joten on helppo pysyä kärryillä siitä, että mitä kaikkea onkaan tarjolla.

YHTIÖBONUSTARJOUSOTA BONUS
Coolbet
400% TALLETUSBONUS
PELAA
Unibet
ILMAINEN LIVE STREAM MM-KISOIHIN
KATSO
Coolbet
5€ ILMAISVETO UK CHAMPIONSHIPIIN
NAPPAA
Pallomeri
VOITA VIP-MATKA THE MASTERSIIN!
OSALLISTU

Coolbet tarjoaa uusille asiakkaille peräti 400% talletusbonuksen, sillä 10 euron talletuksella on mahdollisuus lunastaa peräti 50 euroa pelirahaa. Tämän lisäksi Coolbet tarjoaa kaikille vanhoille asiakkaille snookerin UK Championshipin ajan 5 euron ilmaisvedon.

Unibet puolestaan näyttää turnauksen ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä omassa live stream -palvelussaan. Lähetykset saat kätevästi auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

Pallomeri.net-sivustolla on puolestaan tarjolla huikaiseva VIP-matka tammikuun The Mastersiin! Tarkoituksena on veikata UK Championshipin voittajaa ja finaalin suurinta breikkiä. Osallistumisaikaa on lauantaihin 30.11. klo 12:00 asti.


Turnaukset: