UK Championshipin voittajavetoon tarjolla hyviä kertoimia

Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com
Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com

Noin kahden viikon päästä alkava UK Championship -turnaus on seuraava iso turnaus, jossa on myös mukana Suomen Robin Hull. Odotukset turnaukseen ovat korkealla ja toivon mukaan näemme jälleen mahtavaa snookeria. Turnaukseen löytyy myös vedonlyöjille Unibetin pelilistalta muutama todella mukava voittajavetokohde, johon me tartumme kiinni välittömästi.

Ronnie O´Sullivanin mestaruudelle kerroin on painettu melko alas. Hieman yli 3 kerrointa voidaan pitää aina alikertoimeina lajissa, jossa henkinen puoli on isossa roolissa. The Rocket näytti kuitenkin Champion of Championsissa olevansa lähes yli-ihminen, joten pelaamme pienellä ”varmistuksena” O´Sullivanin mestaruuden.

Toinen ratsumme on Champion of Championsin finaalissa tappion kokenut Judd Trump, joka on tekemässä selvää uutta tulemista hyökkäävän pelitapansa kera. Trumpin otteet ovat olleet hyvää ja nuorukaiselta on lupa odottaa loistavia otteita kauden aikana. Kerroin 10 on ihana pelikohde tähän, sillä Trump on yksi turnauksen suosikeista.

Mainos:

Kolmas kohteemme on todellinen musta hevonen Ryan Day. Dayta pidetään yhtenä Tourin parhaista pelaajista, vaikka meriitit eivät juuri niin anna ymmärtää. Englantilainen on hiipinyt pikku hiljaa suuren kansan tietoisuuteen ja pystyy nykypäivänä haastamaan kenet tahansa. Tästä osoituksena on muutaman viikon takainen uran ensimmäinen virallinen 147 pisteen maksimibreikki. Dayn kerroin on täysin yliampuva, sillä välieräpaikkakin antaisi jo pelaajille turvavedon kautta mahdollisuuden varmaan voittoon.

Näyttökuva 2014-11-11 kello 1.28.16

Jos haluat iskeä kiinni näihin, niin menehän TÄSTÄ LINKISTÄ Unibetin sivuille ja laita oma lappusi vetämään. Uusille asiakkaille on tarjolla loistava starttipaketti, jonka avulla ensitalletuksesi tuplataan aina 100€ asti + tämän lisäksi saat riskittömän 10€ mobiilivdeon. Linkin takaa löydät ohjeet rekisteröitymiseen ja starttipaketin vastaanottoon!

UnibetTV näyttää myös kauden aikana kattavasti snookerin livelähetyksiä, joista pääset nauttimaan betsaamisen lomassa.

Huom. Mikäli sinulla on aktiivisena mainosten estämiseen tarkoitettuja ohjelmia, et välttämättä näe yllä olevaa tekstiä kokonaisuudessaan.