Snooker-kausi 2024-2025 käynnistyy – alkukaudelle tarjolla upeita tapahtumia

Snooker-kausi Tour Championship Snookerin Champion of Champions Shanghai Masters World Snooker Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivanin | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Snooker-kausi 2023-2024 on taputeltu, joten on aika kääntää katseet jo seuraavaan kauteen. Näin uusi kausi starttaa käyntiin.

Uusi kausi käynnistyy Championship Leaguen muodossa 10. kesäkuuta. Tässä pelit pyörivät aina heinäkuun 3. päivään asti. Monesti kuitenkin osa huipuista jättää Championship Leaguen väliin, joten esimerkiksi Ronnie O’Sullivan ei todellakaan tule pelaamaan tässä tapahtumassa. The Rocketin osalta kausi käynnistynee Kiinasta, jossa pelataan Shanghai Masters 15.-21. heinäkuuta. O’Sullivan voitti turnauksen viime vuonna ja on oletettavasti mukana myös tämän vuoden kisassa, koska legenda ei ole normaalisti Kiinan rahakkaita turnauksia jättänyt väliin.

Tämän jälkeen ohjelmassa on karsintoja, kun pelaajat taistelevat paikoista muun muassa Xi’an Grand Prixiin, English Openiin ja Saudi Mastersiin.

Mainos:

Xi’an Grand Prix on ohjelmassa elokuussa, kun pelaajat taistelevat ranking-turnauksen voitosta Kiinassa. Tähän perään koittaa täksi kaudeksi kalenteriin mukaan tuleva Saudi Masters, jota on WST:n toimesta mainostettu kauden neljäntenä Major-turnauksena. Rahapotti tulee olemaan huima, mutta tietysti snookerin ulkopuoliset asiat tuovat oman negatiivisen mausteensa mukaan.

Syyskuussa puolestaan on luvassa English Open ja British Open, joten alkusyksy käynnistyy todella kiireisissä merkeissä.

Snooker-kausi 2024-2025 – alkukauden tapahtumat:

10.6. – 3.7. Championship League
15. – 21.7. Shanghai Masters
19. – 25.8. Xi’an Grand Prix
31.7. – 7.9. Saudi Masters
16. – 22.9. English Open
23. – 29.9. British Open


Edellinen artikkeliMiksi Ronnie O’Sullivania pidetään usein suurempana kuin koko snooker-lajia?
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan saapuu vihdoin Suomeen – lähetti videoterveiset suomalaisille