Välipäivät sushia ja harjoittelua – Hullille kelpaa vain voitto Murphystä

Robin-Hull | FinnSnooker.com
Robin-Hull | FinnSnooker.com Kuva: Monique Limbos

Robin Hull teki muutaman kuukauden tauon jälkeen voitokkaan paluun UK Championship -turnauksessa, jossa suomalainen voitti avauskierrroksen ottelussa Thepchaiya Un-noohin numeroin 6-5. Hullin seuraava peli pelataan sunnuntaina klo 21.00, jolloin vastaan asettuu kovassa vireessä oleva Shaun Murphy.

Avauskierroksen ottelu thaimaalaista Un-Noohia vastaan oli todella tiukka taistelu, joka päättyi kuitenkin upeasti suomalaisen 6-5-voittoon. Un-Nooh-voitosta Hull ottaa sunnuntaille mukaan kaiken positiivisen, mutta muuten peli on jo unohdettu. UK:n pöytiä Robin kehuu todella nopeiksi.

”Erityistä ottelusta ei jäänyt mieleen, peli on unohdettu jo. Tietenkin positiiviset jutut otetaan mukaan seuraavaan peliin, jotka liittyvät pitkälti harjoittelussakin painotettuihin asioihin. Pöydät ovat myös todella liukkaassa kunnossa, mikä ei ehkä alkuun helpottanut rentoutumista, mutta se on tuttua.”

Hullin voitto-ottelu pelattiin torstaina, joten otteluiden välissä on muutama välipäivä. Suomalainen aikookin viettää välipäivät rennosti treenaamalla ja käymällä paikallisessa sushi-ravintolassa.

”Vapaapäivät menee harjoitellessa ja välillä pitää käydä kyllä paikallisessa sushibaarissa päälliköimässä. Mitään ihmeellistä ei ole luvassa, pelin alkua odotellaan.”

Sunnuntain ottelussa suomalaista vastaan asettuu todella kovassa vireessä oleva Shaun Murphy, joka voitti viime viikolla Ruhr Openin sekä teki turnauksessa myös yhden maksimibreikin. Roope on mielissään, että vastaan asettuu kunnon pelimies. Kuitenkin vain voitto kelpaa ottelusta.

”Todella siistiä pelata näitä karkeloita ja hienoa päästä pelaamaan huippua vastaan. Murphy on loistava pelaaja, mutta ottelusta kelpaa vain voitto. Agressiivisena pitää pysyä, ettei jää kantapäille keikkumaan.”

Hull-Murphy-ottelu pelataan sunnuntaina klo 21.00, jolloin jokaisen suomalaisen kannattaa olla hereillä. Ottelu saatetaan hyvällä tuurilla pelata myös TV-pöydällä, mutta tähän saamme tiedon vasta aikataulun vahvistumisen jälkeen.

Kuva: Monique Limbos 


Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivanin turnaus vaarassa keskeytyä
Seuraava artikkeliEnnakko: UK Championshipin toinen kierros alkaa lauantaina