Vedonlyönti

Snooker on erittäin mielenkiintoinen laji vedonlyöntimielessä, sillä tilanteet vaihtuvat nopeasti ja pienikin virhe saattaa helposti maksaa pelaajalle freimin tai jopa koko ottelun. Snookerin pelikohdemäärät vaihtelevat turnauksittain ja vedonvälittäjän mukaan, mutta pelaamisen yleistymisen ja lajin kansainvälistymisen myötä on nykyään pelattavissa kohteita lähes jokaiseen tapahtumaan. Snookerin vedonlyönti kasvaa jatkuvasti. Myös me FinnSnookerille teemme tarjoamme turnauksiin vetovihjeet, joiden avulla voit saada apua pelaamiseen.

Coolbetin 100% bonus 200€ asti + 10 ilmaiskierrosta Starburst -kolikkopeliin!

Unibetin 100% bonus 100€ asti + 10€ riskitön mobiiliveto!

Yli/Alle-, tasoitus-, sekä voittajavedot ovat suosittuja kohteita

Suosituimpia pelikohteita otteluihin ovat voittajaan (1/2), tasoituksiin (kuten -1,5 freimiä) sekä ottelun kokonaisfreimimäärään (yli/alle) perustuvat kohteet, mutta myös muita kohteita on – esimerkiksi tuloksesta ja satasten määrästä voi lyödä vetoa. Otteluita seuraava pelaaja voi myös hyödyntää osaamistaan live-vedossa, josta löytyy joskus varsinkin kesken freimien loistavia kohteita. Yleensä tälläisiä kohteita ovat sellaiset, jossa ehdoton suosikki on alakynnessä ja vastustajalla on breikki käynnissä. Joidenkin pelaajien break building ei ole riittävällä tasolla, joka takaa kohdesuosikille ainakin yhden mahdollisuuden vielä freimissä. Vedonlyöntitoimistot eivät reagoi lyöntisarjan rakentamisten aikana pelaajan taitotasoon riittävästi ja tästä syystä todellisia kerroinhelmiä on löydettävissä.

Usean session ottelut tarjoavat loistavia vedonlyöntikohteita

Ottelut, jotka pelataan kahdessa tai useammassa sessiossa, takaavat myös loistavia pelimahdollisuuksia. Tästä yksi hyvä esimerkki on mm. vuoden 2013 MM-turnauksessa, jossa Neil Robertson sai 7-9-tappioasemassa kertoimen 3,10 Judd Trumpia vastaan. Judd Trump on yksi main tourin taitavimmista pelaajista, mutta valitettavasti isojakin sulamisia on nähty uran varrella ja varsinkin ratkaisuhetkillä miehen kasetti tuntuisi olevan täysin sulaa vahaa. Niin kävi tälläkin kertaa, sillä Trump hävisi ottelun lopulta freimein 11-13.

BetssonRobertson

Toinen hyvä esimerkki löytyy myös 2013 vuoden MM-kisoista, jossa ehdoton suosikki Ronnie O’Sullivan oli tappiolla Joe Perryä vastaan ensimmäisen päivän jälkeen 7-9 ja vielä ennen viimeistä jaksoa 9-11. Tässä vaiheessa O’Sullivanin voitolle kertoimet pyörivät noin 2,00-2,50 ympärillä, joka on varsin kova kerroin kiistatta maailman parhaalle pelaajalle. O’Sullivan kaappasi ottelusta lopulta voiton lukemin 13-11.

Varsinkin kauden arvokkaimpiin turnauksiin on tarjolla myös paljon lisäkohteita otteluista, jolloin on mahdollista lyödä vetoa lähes mistä tahansa tapahtumasta ottelussa. 50+- tai 100+-lyöntisarjojen veikkaaminen on yksi todella viihdyttävä pelitapa, sillä se tuo seuraamiseen aivan uudenlaisen säväyksen. Breikin seuraaminen on tässä tapauksessa lähes karmeaa ja kylmä tai kuuma hiki on päällä jatkuvasti.

Vedonlyönti: Viihdettä snooker-otteluiden seuraamiseen

Vedonlyönti snookerista on todella viihdyttävää ja tästä syystä pelivaihto lajia kohtaan onkin kasvanut merkittävästi. Tunne, kun nasauttaa suuren ”kohderekan” kiinni tai vastaavasti nappaa upean sinkkukohteen superkertoimella, on varsin mahtava. Myös se on varsin ainutlaatuinen tunne, kun pelaajasi lyö esimerkiksi freimin kannalta ratkaisevan suoran ruskean ohitse ja ryssii kohteen. Sitä raivon tunnetta ei pysty välttämättä edes vihainen avovaimo tuottamaan.

Tilastoja kohteisiin on saatavilla vedonlyöntitoimistojen puolelta niukasti, mutta onneksi kotisivuiltamme voi niitä tulevaisuudessa löytää, mikä helpottaa pelaamista suunnattomasti. Suosittelemme muutenkin seuraamaan FinnSnookerin tarjoamia pelivihjeitä, jotka on yleensä myös perusteltu hyvin.

Aina täytyy kuitenkin muistaa, että vedonlyönti on vedonlyöntiä. Ikinä ei saa pelata velaksi tai pelata panoksilla, joihin itsellä ei ole varaa. Pelaaminen on järkevässä suhteessa todella hauskaa ja mielenkiintoista, mutta liiassa määrin sekin menettää merkityksensä. Eli järki kädessä ja housut jalassa – tässäkin asiassa.

Unibet tarjoaa ilmaiseksi snoookeria sivuillaan

Snooker-kohteiden lisäksi Unibet tarjoaa livelähetyksiä jatkuvasti läpi snookerkauden. Voit siis samalla jännittää vetojasi, kun katsot huippujen pelaavan. Pelitililläsi tarvitsee olla ainoastaan 0,10€, jotta näet kaikki lähetykset. UnibetTV näyttää lähes kaikkien pelattavien turnauksien TV-pöydät, eli saat katsoa lähes kaikki lähetettävät turnaukset kotisohvaltasi. UnibetTV näytti mm. aikaisemmin Robin Hullin Shoot-Out-mestaruuden!

Mikäli et vielä omista omaa pelitiliä, niin saat sen auki todella helposti painamalla TÄSTÄ. Linkin takaa löytyy selkeät ohjeet, joita noudattamalla uusi tili aukeaa helposti ja vaivattomasti. Saat myös samalla lunastettua loistavan 100 % bonustarjouksen!

LYÖ VETOA SNOOKERISTA JA NAPPAA 100% TALLETUSBONUS!

Coolbet tarjoaa mahtavan ensitalletusbonuksen uusille asiakkaille!

Vuonna 2015 perustettu Coolbet tarjoaa markkinoiden siisteimmän vedonlyöntisivuston. Coolbetin kertoimet ovat todella kilpailukykyiset ja varsinkin snookeriin tarjolla on hyvin kertoimia verrattuna muihin vedonlyöntitoimistoihin.

Coolbet tarjoaa Robin Hullin kaikkiin otteluihin kertoimia, joten suomalaiset snooker-fanit voivat luottaa, että saavat vedot sisään Roopen peleihin joka kerta.

Jos sinulla ei vielä ole Coolbetin pelitiliä – saat sen auki helposti tästä. Tarjolla on uusille asiakkaille 100% talletusbonus aina 150€ asti. Lisäksi pelkällä rekisteröitymisellä saat 10 ilmaiskierrosta Starburst kolikkopeliin. Ilmaiskierroksilla ei ole kierrätysvaatimuksia – saat siis pitää kaikki voitot heti.

LUNASTA COOLBETIN MAHTAVA TARJOUS UUSILLE ASIAKKAILLE!