Sivuiltamme löydät kaikkien turnausten Snooker live stream lähetykset. Netin kuumimmat urheilu-uutiset ja rutkasti urheiluviihdettä löydät Pallomeri.net–sivustolta.

Samantyyppiset artikkelit

2 Comments

 1. 1

  antti.latvala

  Saisko täältä yhteyden vaikka Kauppiseen tai Pasaseen? Olisi pari ihan erillistä kommenttia/kysymystä:
  – itse olen seurannut ja pelannut sen verran kauan, että tuo fist pumping tuntuu tosi vastenmieliseltä. Pahimmillaan joskus näkee että tuota tehdään vastustajaan päin. Joka tapauksessa, mihin päin tahansa, niin ainakin kesken ottelun näyttää minusta tosi arveluttavalta, eikä kuulu lajiin, näin vanhuksen mielessä. Tästä syystä en diggaa Selbya tai Robertsonia – siinä kai pahimmat uhoajat. Tota voisi käsitellä myös lähetyksessä.
  – toinen kyssä: en ole koskaan nähnyt tapahtuvan, mutta kuitenkin on mahdollista joutua mahdottomaan snookeriin. Esim. valkoinen jää nurkkapussin suulle ja lähellä olevan muun pallon lisäksi siihen valuu vielä lisäksi toinen pallo siten, että valkoinen ei sovi mistään välistä ulos ansasta. Mikähän olisi käytäntö missisäännön kanssa ko. tilanteessa?
  – pannaan vielä kolmas: onko tipin oltava nahkaa? Ainakin suomenkiel. säännöissä muistaakseni puhutaan nahasta, esim. käsipallon tussista puhuttaessa?

  Reply
  1. 1.1

   Marko Pietari

   Toiseen kysymykseen osaan itsekin vastata. Mahdottomassa tilanteessa tulee lyödä kohdepallon suuntaan riittävällä voimalla niin, että olisi osunut kohdepalloon ilman välissä olevia palloja. Lyönti tuomitaan virheeksi, mutta palloja ei saa palauttaa takaisin (foul, mutta ei foul and a miss).

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Copyright © 2020 FinnSnooker.com | K18 Safe & Secured