Video: Naisetkin osaavat pelata – Bai Yululta 142 pisteen tyhjennys

Bai Yulu | FinnSnooker.com
Bai Yulu

Bai Yulua, 19, on pidetty kenties snookerhistorian lahjakkaimpana naispelaajana. Hän osoitti taitojaan Kiinassa järjestetyssä turnauksessa tekemällä komean 142 pisteen tyhjennyksen.

Kotimaassaan pelaamissaan turnauksissa Bai on kisaillut tasaväkisesti miesten kanssa. Hän osallistui keväällä naisten MM-turnaukseen, jossa tuloksena oli finaalipaikka. Nyt nuori lupaus pelaa Kiinassa turnauksessa, jossa jaetaan ammattilaispaikkoja ensi kaudelle.

Bai Yulu kohtasi turnauksen toisella kierroksella Gao Yangin, entisen ammattilaispelaajan, joka oli juuri mukana MM-karsinnoissa. Nuori nainen voitti ottelun 4-2 ja iski toiseen erään 142 pisteen sarjan. Seuraavalla kierroksella hän kuitenkin taipui Liu Hongyulle 3-4 oltuaan erittäin lähellä 4-0-voittoa. Toisessa karsintaturnauksessa tie päättyi toisella kierroksella, joten ainakaan vielä Baita ei nähdä ammattilaisena.

Mainos:

Nutcharut Wongharuthai on tiettävästi ainoana naisena tehnyt 147 pisteen sarjan, mutta Bain upea tyhjennys on yksi suurimmista naisten kilpaotteluissa tekemistä sarjoista. Katso upea sarja alta!


Pelaajat: ,,
Edellinen artikkeliVideo: Perry ja Saengkham viimeisillä mustilla Crucibleen
Seuraava artikkeliSnookerin MM-kisat 2023 – tässä 1. kierroksen ohjelma