Video: O’Sullivanille 900. century sekä finaalipaikka

Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com
Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com

Snookermaailman kirkkain tähti Ronnie O’Sullivan jatkaa uusien merkkipaalujen saavuttamista vielä reilusti päälle nelikymppisenäkin. Englantilainen snookernero teki perjantai-illan Champion of Championsin välieräottelussaan Anthony Hamiltonia vastaan uransa 900. centurybreikin, josta video on nähtävillä tässä jutussa. Ylivoimaisesti kaikkien aikojen sataslistaa johtava O’Sullivan jatkoi samalla myös hurjaa putkeaan nyt neljättä kertaa järjestettävässä turnauksessa. 

O’Sullivan on pelannut turnauksen loppuottelussa joka kerta kun se on järjestetty, mutta alkutahdit perjantain kohtaamiselle löi Hamilton. O’Sullivanin vielä etsiessä peliään, vei 46-vuotias nimiinsä ottelun kaksi ensimmäistä erää. Tämän jälkeen alkoikin sitten viisinkertaisen maailmanmestarin näytös.

Kuuden erän voittoputkeensa O’Sullivan rakensi 124, 74, 109, 52, 68 ja 78 pisteen sarjat. Näistä viidenteen erään syntynyt 109 pisteen sarja jää snookerhistoriaan Rocketin hypättyä satasissa uudelle sataluvulle. Sarja on täydellinen esimerkki englantilaisen upeasta kivenhallinnasta ja vaivattomasta pussitustyöskentelystä. Video breikistä löytyy alta. O’Sullivan on jo ylivoimaisesti eniten centuryita urallaan tehnyt pelaaja: toiseksi eniten satasia on paukuttanut Stephen Hendry, jolta niitä jo päättyneeltä uralta löytyy 775.

Sunnuntain finaaliin O’Sullivan odottaa vastustajaa Shaun Murphyn ja Luca Brecelin kohtaamisesta lauantaina. Turnauksen loppuhetkiä voi seurata muun muassa Unibet-TV:n kautta!

https://www.youtube.com/watch?v=oDwuqqxw8Bc

Kuva: Monique Limbos


Edellinen artikkeliO’Sullivan murskasi Robertsonin ja Higginsin Coventryssa – eräsuhde 10-1!
Seuraava artikkeliKISA: Veikkaa Champion of Champions -finaalin isoin breikki ja voita 50€ Verkkokauppa.com-lahjakortti