Video: Kauden ensimmäinen 147 nähtiin Barnsleyssa – Wenbon tuuletukset alkoivat jo ennen viimeistä pussitusta

147 Liang Wenbo | FinnSnooker
Kuva: Monique Limbos

Liang Wenbolle English Open on muodostumassa melkoiseksi suosikkiturnaukseksi. Viime vuonna kiinalainen otti Manchesterissa järjestetyssä turnauksessa uransa ensimmäisen rankingturnausvoiton, ja nyt Barnsleyssa Liang viihdytti yleisöä uransa toisella maksimibreikillä. 147 pisteen sarja oli koko snookerkauden ensimmäinen, ja Liang pokkaa suorituksestaan näillä näkymin komeat 40 000 puntaa. 

Toisen kierroksen otteluaan Tom Fordia vastaan lukemin 3-2 tappiolla ollut Liang pussitti 15 punaista ja 15 mustaa ilman suurempia ongelmia, ja väreilläkin kiinalaisen hermo piti hienosti. Sinisellä pallolla alakierre ei aivan tarpeeksi puraissut, ja pinkki muodostuikin hankalaksi restilyönniksi. Rohkeasti sivualakierteellä pelatun pussituksen jälkeen Liang päästi jo pari äänekästä karjaisua, mutta piti itsensä kuitenkin kasassa vielä tarpeeksi pitkään pussittaakseen myös viimeisen mustan.

Liang voitti lopulta myös ottelun katkaisuerän, ja eteni näin turnauksen kolmannelle kierrokselle muutamaa kymppitonnia rikkaampana.

https://www.youtube.com/watch?v=SD4nXr7nZBA

Kuva: Monique Limbos


Edellinen artikkeliO’Sullivan voittoon lenkkarit jalassa – World Snooker vaatii jalkineiden vaihtoa
Seuraava artikkeliVideo: Vanha rouva tunkeutui areenalle – Ronnie O’Sullivan antoi naisen lyödä viimeisen mustan