Video: Mark Williams taikoi täysin hävyttömän no-look -pussituksen!

Williams

Kaksinkertainen maailmanmestari Mark Williams ollaan tunnettu jo pitkään ehkä snookerhistorian parhaana yksittäisten pallojen pussittajana, mutta niin vain löytyy walesilaiselta legendalta vieläkin uusia temppuja takataskusta yli 25 ammattilaisvuoden jälkeenkin. MM-turnauksen avausottelussaan Jimmy Robertsonia vastaan Williams oli pahassa pulassa ottelun seitsemännen erän loppupuolella – tai niin ainakin olisi saattanut luulla. 

5-1 -tappioasemassa ollut Robertson sai jätettyä kilpakumppaninsa todella ikävään snookeriin, ja tasaisessa erässä etu näytti kääntyneen englantilaiselle. Selostuskopissa vuoden 1985 maailmanmestari Dennis Taylor kerkesikin jo ennustaa, että pisteitä saattaa Robertsonin plakkariin kertyä tästä paikasta paljonkin.

Mutta mitä vielä: Williams ei pelkästään osunut vihreään, vaan kaiken lisäksi pussitti sen, ratkaisten samalle koko erän. Erityisen hävyttömäksi walesilaisen suorituksen tekee se, että konkari käänsi katseensa jo ennen lyöntiä kohti pöydän toisella puolella olevaa vihreää.

Williams itsekin naureskeli onnistumiselleen ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessaan. ”Se oli onnekkain pussitus, jonka olen koskaan tehnyt, toivoin vain pääseväni turvaan, enkä voinut uskoa, että vihreä meni pussiin.” Walesilainen eteni ottelusta jatkoon lopulta lukemin 10-5.

https://www.youtube.com/watch?v=IIteSkXWyY0

Williamsin turnaus jatkuu toisella kierroksella joko Robert Milkinsiä tai Neil Robertsonia vastaan. Koko MM-turnauksen otteluohjelman löydät TÄSTÄ. MM-turnauksen otteluita pääset seuraamaan Eurosportin kanavilta sekä Unibet-TV:n välityksellä.


Edellinen artikkeliDing vakuutti – Lisowski yllätti ja pudotti Binghamin komealla esityksellä!
Seuraava artikkeliMilkins päihitti Robertsonin – Williams ja Higgins loistoesityksillä jatkoon