Video: Williams jekutti tuomaria Mastersissa – piilotti kiven taskuunsa!

Mark Williams | FinnSnooker.com
Mark Williams | FinnSnooker.com

Snookerin legendaarinen Masters-turnaus on heti MM-kisojen perässä snookermaailman arvostetuin turnaus, ja 200 000 punnan pääpalkinnosta ja Paul Hunter Trophysta taistellaan Alexandra Palacessa vuodesta toiseen kynsin ja hampain. Kaikesta huolimatta asioita ei pidä ottaa liian vakavasti, ja ainakin Mark Williams osoitti muistavansa tämän avauskierroksen ottelussaan Mark Selbyä vastaan. 

Kinkkisessä snookerissa ollut walesilainen päätyi lopulta kolmen minuutin miettimisen jälkeen epätoivoiseen hit and hope -ratkaisuun, lyöden kiveä summanmutikassa ja toivoen jonkinlaista onnenkantamoista. Epäonnisesti valkoinen pallo osui kuitenkin ensimmäisenä mustaan, ja kun Selbylle ei hyökkäysmahdollisuuksia jäänyt, ei tällä ollut muuta mahdollisuutta kuin laittaa Williams lyömään samasta paikasta uudelleen.

Tuomari Olivier Marteelin tehtäväksi jäi kaikkien liikkuneiden pallojen asettaminen takaisin paikoilleen. Belgialaisen kamppaillessa jokaisen tuomarin painajaisiin lukeutuvan tilanteen kanssa, päätti Williams keventää tunnelmaa: kaksinkertainen maailmanmestari hiipparoi pöydän luo, ja nappasi valkoisen pallon taskuunsa!

Mainos:

Omaan tehtäväänsä keskittynyt Marteel ei tätä huomannut, ja Williams ehti istua kunnioitettavan vakuuttavan pokerinaamansa kanssa penkillään pari minuuttia, ennen kuin hän päästi lopulta kiven puuttumisen huomanneen belgialaistuomarin pälkähästä. Marteel ja Selby suhtautuivat Williamsin jekkuun huumorilla, ja hyvässä hengessä pelattu ottelu päättyi lopulta walesilaisen hienoon 6-5 -voittoon.

https://www.youtube.com/watch?v=T93UZ4peDtE

Kuva: Monique Limbos