Ville Pasaselle Mestaruussarjan osakilpailuvoitto

Mestaruussarjan ensimmäinen osakilpailu järjestettiin lauantaina ja sunnuntaina Helsingissä. Järjestävänä seurana toimi Cabin Street Snooker, ja mukaan oli ilmoittautunut 33 pelaajaa. Turnauksen voittoon ylsi Ville Pasanen, joka kaatoi finaalissa Jyri Virtasen freimein 4-2. Suomen ykkösnimi Robin Hull ei ollut mukana.

Pasanen oli edennyt finaaliin voittamalla Olli-Pekka Virhon välierissä 4-1. Hän teki välierässä parhaakseen 73 pisteen lyöntisarjan. Pasasen finaalivastustaja Virtanen puolestaan eteni finaaliin, kun nelinkertainen suomenmestari kaatoi välierässään Jani Kanasen 4-0. Virtasen paras sarja otteluun oli 52-pisteinen. Finaalin suurimmista sarjoista vastasi Virtanen, joka teki 53 ja 51 pisteen breakit. Hän johtikin ottelua jo 2-0, mutta Pasanen voitti loput neljä erää ja samalla koko turnauksen. Pelin viimeinen erä ratkesi vasta aivan viimeisillä palloilla.

Mukana turnauksessa oli myös Eurosportin selostaja Aki Kauppinen, joka hävisi ensimmäisen kierroksen ottelussaan Timo Tiusaselle 4-1. Voittamalla Tiusasen Kauppinen olisi kohdannut selostajakollegansa Pasasen. Osakilpailun suurin pistesarja oli Jani Kanasen puolivälierässään Markku Hämäläistä vastaan tekemä 75 pisteen sarja, jonka mies teki ottelun katkaisuerään. Seuraava turnaus pelataan lokakuun alussa Turussa.

Mainos:

Edellinen artikkeliEnnakko: Kuuden punaisen MM-kisat Thaimaassa
Seuraava artikkeliSeniorien MM-kisojen osallistumisoikeuteen muutos