Ennakko: Robin Hull kohtaa MM-karsintojen avausottelussa arvaamattoman kiinalaisen

Snookerin UK Championship Robin Hull | FinnSnooker.com

Robin Hull aloittaa urakkansa MM-karsinnoissa torstaina, kun suomalaistähti kohtaa kiinalaisen Zhou Yuelongin klo 12:00 alkavassa ottelussa.

Robin Hull kohtaa MM-karsinnoissa Zhou Yuelongin

Hull on kertoimien valossa altavastaaja otteluun, mutta kuten jo aikaisemminkin on nähty, niin suomalainen on parhaimmillaan, kun vastustaja on ennakkoon kovempi. MM-karsinnoissa pelataan paras 19:stä -systeemillä, joten tuurille ei ole sijaa. Näin ollen tasaisempi ja parempi pelaaja menee jatkoon.

Suomalaistähti on kohdannut uransa aikana kahdesti Zhou Yuelongin ja tulos on ollut molemmilla kerroilla sama, sillä Hull on poistunut ottelusta voittajana. Myös tällä kertaa siihen on kaikki mahdollisuudet olemassa.

Mainos:

Yuelong on napannut tänä vuonna kovia päänahkoja, sillä kiinalainen voitti Welsh Openissa muun muassa Stephen Maguiren. Viime vuoden loppupuolella puolestaan kaatui Barry Hawkins. Komeiden voittojen vastapainoksi on tullut myös hieman ihmeellisiä tappioita, kuten vaikkapa China Openissa tullut tippuminen Li Hangille. Hull pystyy jatkamaan tuota tappioiden sarjaa, mikäli kaikki menevät torstaina nappiin.

Pääsarjaan pääsy vaatii kolme voittoa

Hullilla on edessä kova urakka, sillä Yuelongin voitto ei vielä tuo paikkaa itse MM-kisoihin, vaan suomalaisen täytyy pystyä nappaamaan tämän lisäksi myös kaksi muuta voittoa. Kaaviokaan ei tarjoa juuri helpotuksia, ellei muut pysty yllättämään. Toisella kierroksella todennäköinen vastustaja olisi Liam Highfield. Puolestaan kolmannella ja viimeisellä kierroksella vastaan saattaa asettua Ricky Walden, joka on maailmanlistalla sijalla 30.

Hullilla riittää myös hurjasti panosta MM-karsinnoissa, sillä vain pääsarjaan pääseminen voi tuoda ensi kaudeksi ammattilaispaikan.

Näin kymppi tuo lähes satasen palautuksen:

Peliyhtiö Unibet tarjoaa Robin Hullin voitolle kertoimen 4.50. Uutena asiakkaana saat korotettua suomalaisen kertoimen kaksinkertaiseksi, jolloin saat Hullin voitolla lähes satasen palautuksen vain kympin panoksella. Lue ohjeet tarjouksen lunastamiseen alta.

  1. Siirry kampanjasivullta tästä linkistä
  2. Valitse kampanjasivulta 1oo prosentin tarjous ja tee 1o euron talletus, jonka jälkeen sinulla on 2o euroa pelirahaa.
  3. Saat yhteensä 2o euron pelikassan.
  4. Pelaa koko kassa Robin Hullin voitolle.
  5. Jos Hull voittaa ottelun, niin saat 10 euron sijoituksella 90 euroa. (20 x 4.50)

Kuva: Monique Limbos


Edellinen artikkeliSnookerin MM-kisat 2019 – vuoden päätapahtuma lähestyy
Seuraava artikkeliHull hävisi Zhoulle pitkän taistelun jälkeen – tippui ammattilaiskiertueelta