Waldenin katseet UK Championshipin finaalissa

Video
Ricky Walden

Tuore International Championship -turnauksen voittaja Ricky Walden kertoi tuntemuksiaan tuoreessa haastattelussa worldsnooker.com -sivustolle. Waldenin katse on tiukasti kiinni UK Championship -turnauksen voittopokaalissa.

Chesteristä kotoisin oleva Walden voitti tässä kuussa pelatun International Championship -turnauksen finaalissa Mark Allenin numeroin 10-7. Tämä oli englantilaisen uran kolmas Rankingturnaus-voitto.

Rankinglistalla 11:sta oleva Walden on edennyt urallaan kahdesti UK:n semifinaaleihin. Ensimmäisen kerran vuonna 2011 sekä uudelleen viime kaudella. Viime vuonna samassa turnauksessa Walden onnistui voittamaan kovia nimiä, kuten Mark Williamsin, Mark Allenin ja Ding Junhuin, mutta joutui lopulta taipumaan välierissä Mark Selbylle.

Kerran urallaan maailmanmestaruuskisojen välieriinkin edennyt Walden ei ole vielä yltänyt kolmen suurimman turnauksen finaaliin, mutta uskoo, että hänen aikansa koittaa vielä.

”Pelasin todella hyvin Yorkissa viime vuonna, varsinkin, kun onnistuin voittamaan niin monta kovaa nimeä. Lopulta en kuitenkaan yltänyt finaaliin saakka, joten tällä kertaa olisi mukava ottaa vielä yksi askel lisää. Jos pystyt etenemään turnauksien välieriin säännöllisesti, tulet saamaan oman osasi myös finaali-otteluista. Olen päässyt neljän parhaan joukkoon muutaman kerran isoissa BBC:n turnauksissa ja nyt minun pitää ylittää tämä este.”

Englantilainen on voittanut kolme turnausta Kiinan maaperällä ja hän haluaa tuoda samat otteet myös Briteissä pelattaviin turnauksiin.

”Olen voittanut  kolme Rankingturnausta Kiinassa ja kun pelaan siellä, uskon aina, että pystyn menemään loppuun asti. Minun täytyy tuoda se myös Briteissä pelattaviin turnauksiin. Odotan innolla Yorkin kaupunkiin pääsyä. Se on hieno kaupunki varsinkin joulun aikaan. Pelipaikka on todella hieno ja yleisö on hyvin mukana, ehdottomasti yksi suosikkipaikoistani pelata”

UK Championship -turnaus alkaa tiistaina 25.11. Turnauksessa on mukana myös Suomen Robin Hull.

 

Lähde: worldsnooker.com

Kuva: Monique Limbos


Edellinen artikkeliVideo: Shaun Murphyn upea maksimibreikki Ruhr Openin finaalissa
Seuraava artikkeliUnibetilta huikea tarjous UK Championshipiin – jopa 100€ takaisin häviävälle vedolle!