World Grand Prix -finaali: Judd Trump – Ronnie O’Sullivan – näin katsot ottelun TV:stä

TAOM Helsinki International Snooker Cup snookerin MM-kisojen German Mastersin Macau Masters World Grand Prix Masters British Open Tour Championship Judd Trumpin German Masters Neil Robertson dplayssa Northern Ireland Open English Open snooker Eurosportin Gibraltar Open UK Championshipin International Championship snooker live stream tiistaina Judd Trump | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

World Grand Prix -turnaus huipentuu sunnuntaina todella kovaan finaaliin, kun Judd Trump ja Ronnie O’Sullivan taistelevat mestaruudesta.

Monen fanin toive toteutui, kun kaksi jättiläistä kohtaa toisensa finaalissa. Trump ja O’Sullivan ovat kiistatta maailman kaksi parasta pelaajaa, joiden keskinäisiä odotetaan aina vesi kielellä. Kaksikko on kohdannut toisensa viimeksi vuoden 2022 Champion of Championsin finaalissa, jossa O’Sullivan oli vahvempi. Legenda on muutenkin nyt voittanut kolmesti putkeen Trumpin.

Historia on kuitenkin äärimmäisen tasainen, sillä O’Sullivan johtaa keskinäisiä vain 16-15. Näin ollen voisi kuvitella, että finaalista muodostuu lähtökohtaisesti todella tasainen, missä todella pienet marginaalit ratkaisevat.

Mainos:

Finaali käynnistyy sunnuntaina klo 15:00 ja se tulee suorana lähetyksenä Discovery+-palvelun sekä Eurosportin kautta. Ottelun ratkaisevat erät pelataan klo 21:00 alkaen. Mestaruuteen tarvitaan kymmenen erävoittoa, joten luvassa on varmasti laadukasta snookeria useiden tuntien ajan.


Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan nappasi uskomattoman välierävoiton – takoi peräti neljä yli 120 pisteen breikkiä
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan pelaa kolmannenkin pelin Suomessa – liput myytiin maanantaina