keskiviikko, 12.06.2024
KotiTurnauskalenteri

Turnauskalenteri

Kalenteri Snooker Turnauskalenteri

Snooker turnauskalenteri 2024

Snookerin turnauskalenteri pitää sisällään kaikki vuoden tärkeimmät ranking- ja kutsuturnaukset. Tsekkaa ohjelma kaudelle!

Snookerin kasvu ympäri maailman on ollut massiivista, joten laji on todellakin tällä hetkellä suosionsa huipulla. Tämä tarkoittaa sitä, että turnauksia pelataan ympäri maailman todella tiiviillä tahdilla, joten faneilla voi olla hieman ongelmia pysyä perässä siitä, missä pelataan ja milloin.


Sen vuoksi kokosimme yhteen turnauskalenterin, joka päivittyy jatkuvasti sen mukaan, mitä turnauksia ilmoitetaan. Näin ollen tämän avulla et koskaan putoa kärryiltä, vaan olet jatkuvasti perillä siitä, mitä on tulossa.

Myös Suomeen on tuotu viime aikoina ammattilaiskiertueen supertähtiä pelaamaan, joten huuma on selvästi nousussa ja meno on ollut kovaa. Kaikki tulevat Suomessakin pelattavat ottelut näet aina tietysti kalenteristamme.

WST:n Turnauskalenteri

Luetuimmat

Mark Williams hurmasi yleisön – teki maksimibreikin näytöstapahtumassa

Mark Williams pääsi esittelemään taitojaan viime viikonloppuna, kun mies painoi maksimibreikin näytöstapahtumassa. Williams on ollut todella viihdyttävä kasvo näytöstapahtumissa, sillä mies on kunnostautunut maksimibreikkien tekijöinä....