perjantai, 12.07.2024
KotiTurnauskalenteri

Turnauskalenteri

Kalenteri Snooker Turnauskalenteri

Snooker turnauskalenteri 2024

Snookerin turnauskalenteri pitää sisällään kaikki vuoden tärkeimmät ranking- ja kutsuturnaukset. Tsekkaa ohjelma kaudelle!

Snookerin kasvu ympäri maailman on ollut massiivista, joten laji on todellakin tällä hetkellä suosionsa huipulla. Tämä tarkoittaa sitä, että turnauksia pelataan ympäri maailman todella tiiviillä tahdilla, joten faneilla voi olla hieman ongelmia pysyä perässä siitä, missä pelataan ja milloin.


Sen vuoksi kokosimme yhteen turnauskalenterin, joka päivittyy jatkuvasti sen mukaan, mitä turnauksia ilmoitetaan. Näin ollen tämän avulla et koskaan putoa kärryiltä, vaan olet jatkuvasti perillä siitä, mitä on tulossa.

Myös Suomeen on tuotu viime aikoina ammattilaiskiertueen supertähtiä pelaamaan, joten huuma on selvästi nousussa ja meno on ollut kovaa. Kaikki tulevat Suomessakin pelattavat ottelut näet aina tietysti kalenteristamme.

WST:n Turnauskalenteri

Luetuimmat

Näin katsot Shanghai Mastersin ottelut suorana lähetyksenä TV:stä

Shanghai Mastersin voimin saadaan kunnolla uusi snooker-kausi käyntiin, sillä Kiinassa on kehissä kaikki maailman parhaat pelaajat. Shanghai Masters 2024 pelataan 15.-21. heinäkuuta Shanghai Indoor Stadiumilla,...