WST tuo kalenteriin neljännen ”Major-turnauksen” – Triple Crown -turnaukset saavat seurakseen Saudi-Arabia Snooker Mastersin

Saudi-Arabiassa WST urheiluviikko Snookerin MM-kilpailujen snookerskandaalin Champion snooker biljardin UK Championship tekoäly snookerin mastersin tour championship Xu Si

WST on julkistanut 10 vuoden mittaisen sopimuksen Saudi-Arabian biljardi- ja snookerliiton kanssa, joka tuo mukaan uuden ranking-turnauksen.

WST yhteistyö Saudi-Arabian kanssa tuo mukaan elo-syyskuun vaihteeseen uuden turnauksen, joka kantaa nimeä Saudi-Arabia Snooker Masters. Tapahtuma on brändätty kovin lupauksia, sillä WST mainostaa sitä neljäntenä Major-turnauksena. Muut kalenterista löytyvät kolme Major-turnausta ovat legendaariset UK Championship, The Masters sekä MM-kisat.

Turnaus pelataan Riyadhissa 31.8.-7.9. välisenä aikana. Tapahtumassa on peräti kahden miljoonan punnan palkintopotti, joten kyseessä on rahakkain turnaus heti MM-kisojen jälkeen.

Mainos:

Snooker on vahvasti kääntänyt katseitaan juuri Saudi-Arabiaan, josta rahaa on saatavilla hirmuiset määrät. Se ei kuitenkaan ole kerännyt hirveästi kiitosta, vaan yhteistyö herättää kritiikkiä niin kuin muissakin lajeissa, jotka ovat tehneet vastaavanlaisia sopimuksia. Kaikki tietävät Saudi-Arabian ongelmat muun muassa ihmisoikeuksien kanssa, joten rahan laittamista urheiluun on pidetty ainoastaan urheilupesuna, jossa urheilun nojalla yritetään peitellä maan ongelmia ja näyttäytyä maailmalle parempana paikkana.


Turnaukset:
Edellinen artikkeliSeuraavaksi pelataan kohuttu Saudi-Arabian kutsuturnaus – näin kultainen pallo ilmestyy pöydälle
Seuraava artikkeliNämä pelaajat ovat selviämässä suoraan snookerin MM-kisojen pääsarjaan!