WST Pro Series – otteluohjelma, kaavio ja live stream

pelaajat Snooker-kausi Tour Championship Snookerin Champion of Champions Shanghai Masters World Snooker Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivanin | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

WST Pro Series on turnaus, joka käynnistyy tammikuussa ensimmäisten lohkojen toimesta ja loppuun pelit pelataan maaliskuun aikana.

WST Pro Seriesissä on mukana yhteensä 128 pelaajaa, jotka on jaettu kahdeksan pelaajan lohkoihin. Jokaisesta lohkosta selviää jatkopeleihin kaksi parasta pelaajaa.

Ensimmäiset pelit pelataan 18. – 25. tammikuuta välisenä aikana. Sen sijaan loput lohkot saadaan valmiiksi 9.-16.3. välisenä aikana. Tämän jälkeen parhaat 32 pelaajaa jaetaan uudestaan lohkoihin, joista selvitellään finaalivaiheeseen selviävät pelaajat.

Mainos:

Otteluohjelma ja lohkot:

Live stream:

Turnauksen kaikki ottelut näkyvät tuttuun tapaan suorana lähetyksenä Unibet-TV:n kautta. Koko mahtava live stream -tarjonta aukeaa sinulle, kunhan on aktiivinen pelitili, josta löytyy vähintään 1 euro rahaa. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Vedonlyönti:

Tietysti tarjolla on myös pelikohteet jokaiseen WST Pro Series -turnauksen otteluun. Laadukkaista kertoimista tunnettu Coolbet tarjoaa myös snookerin puolelle kilpailukykyisiä kertoimia, joten mikäli vedonlyönti on oma juttusi, niin kannattaa käydä katsastamassa tarjonta.

Talleta ja pelaa -ominaisuuden tarjoava Coolbet mahdollistaa pelaamisen myös ilman kirjautumista. Näin ollen voit siirtyä suoraan asiaan ja jättää turhien yhteystietojen jättämisen väliin. Kirjautuminen tapahtuu pankkitunnuksilla ja se on äärimmäisen luotettavaa ja turvallista. Myös kotiutukset pankkitilille sujuvat hurjan nopeasti.


Turnaukset:
Edellinen artikkeliMiksi Ronnie O’Sullivan oli monien ennakkosuosikki vuoden 2020 World Grand Prix’ssä?
Seuraava artikkeliJohn Higgins sairastui koronavirukseen – German Masters jää väliin