Wuxi Classicin karsinta: Carter & Dale päivän tupla!

Wuxin pokaali
Wuxi Classicin pokaali 2013

Wuxi Classicin karsinta alkaa tänään, lauantaina kahdeksan ottelun voimin. Ottelut pelataan paras 9 freimistä eli viidellä freimillä irtoaa ottelusta voitto.

Vedonlyöjän silmissä alkukausi ja ensimmäinen turnaus on hieman arpapeliä, koska varmuutta pelaajien iskukyvystä ei vielä ole ja yllätyksiä saatetaan nähdä. Turnauksesta jättäytyi Ronnie O’Sullivanin johdolla muutamia huippupelaajia pois, joka takaa tietenkin paremmat ennakkoasetelmat kärjen takaa tuleville pelaajille. Meidän päivän tuplamme perustuukin osaksi edellä mainittuun.

Allister Carter ja Dominic Dale pelasivat noin kolme viikkoa sitten päättyneissä MM-kisoissa kelpo peliä ja varsinkin Dale pelasi yhden kauden parhaista turnauksistaan kreivin aikaan. Dale taipui lopulta puolivälierässä Barry Hawkinsille freimein 13-12, mutta turnaus kokonaisuudessaan antoi varmasti itseluottamusta Dalelle jatkoon. Carter vastaavasti putosi turnauksessa tuoreelle maailmanmestarille Mark Selbylle numeroin 13-9, joten mies voi hyvillä mielin lähteä uuteen kauteen, jonka tavoitteena on varmasti maailmanlistan TOP 10. Tällä hetkellä Carter on sijalla 13.

Lähdemme pelaamaan karsintojen avauspäivään rohkeasti ennakkosuosikkeja ja vielä freimitasoituksen kera.

Allister Carter – Sam Baird
Valinta: Carter -1.5 framea @1.80
24.5.2014 / KLO 12:00

Dominic Dale – Lyu Chenwei
Valinta: Dale -2.5 framea @1.77
24.5.2014 / KLO 12:00