Jäätävää suorittamista! Xu Si iski uransa ensimmäisen maksimibreikin – katso video

Xu Si

Xu Si tehtaili uransa ensimmäisen maksimibreikin, kun mies nakutteli 147 pisteen breikin UK Championshipin karsinnoissa Ma Hailongia vastaan.

Xu Sin esitys UK Championshipin karsintojen 2. kierroksella oli ylivertainen, sillä Ma Hailong kaatui vakuuttavasti numeroin 6-1. Ottelu oli lähti Xu Sin kannalta välittömästi oikeaan suuntaan, koska toisessa erässä rävähti ihan kunnolla.

Kiinalainen pääsi nautiskelemaan uransa ensimmäisestä maksimibreikistä. Se tuli vieläpä erittäin hyvään saumaan, sillä UK Championshipissä maksetaan kovia bonuksia. Suurimmasta breikistä maksetaan 15 000 punnan bonus. Se on varmaa, että kiinalaispelaaja saa ainakin osansa jo tästä.

Mainos:

Sen lisäksi viime viikolla ilmoitettiin, että Triple Crown -turnaussarjassa kahdesti maksimissa onnistuneet pelaajat saavat 147 000 punnan bonuksen. UK Championshipin lisäksi tähän kuuluvat The Masters ja MM-kisat. Mastersissa Xu Sitä ei tulla näkemään, mutta UK Champiosnhipin ja MM-kisojen puolella mahdollisuuksia vielä tulee.

3. karsintakierroksella Xu Si kohtaa Lyu Haotianin. Ottelu on ohjelmassa tiistaina.

Xu Si teki maksimibreikin UK Championshipin karsinnoissa

https://www.youtube.com/watch?v=22bVISxxsog

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliMark Allen marssi ylivertaiseen mestaruuteen Champion of Champions -turnauksessa!
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivanista uskomaton tarina – halusi mielisairaalaan kesken Mastersin, kunnes tapahtui jotain älytöntä