Judd Trump kaatoi upeassa Mastersin finaalissa Mark Williamsin

Judd Trump Mastersin The Masters

Snookerin Masters tuli päätökseen sunnuntaina, kun Judd Trump juhli legendaarisen turnauksen voitossa.

Trump ei vakuuttanut matkalla finaaliin, mutta mies selvitti ongelmat ja napsi voittoja tililleen hurjalla taistelulla. Sen sijaan Mark Williams oli pelillisesti selvästi kovemmalla tasolla matkalla finaaliin, joten ennakolta luvassa oli jännittävä trilleri.

Sellainen myös saatiin, vaikka Trump aloitti finaalin etenemällä vakuuttavasti 4-1-johtoon. Williams kuitenkin heräsi ennen taukoa, joten lopulta iltasessioon lähdettiin kutkuttavassa Trumpin 5-3-johdossa.

Mainos:

Kokenut kehäkettu tuli iltaan täydellä tarmolla, sillä matsi kääntyi nopeasti päälaelleen Williamsin 7-6-johdon muodossa. Tämän jälkeen miehet napsivat tasatahtiin freimejä aina tilanteeseen 8-8.

Trump löysi uuden vaihteen peliinsä ratkaisevalla hetkellä ja eteni 9-8-johtoon. Lopullinen kruunu saatiin seuraavassa erässä, kun mies takoi taululle 126 pisteen breikin ja nappasi mestaruuden nimiinsä. Trumpille kyseessä oli uran toinen Mastersin voitto.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliJudd Trump teki hurjan nousun voittoon – pakkoraossa tullut uusintamustan voitto käänsi momentumin
Seuraava artikkeliSnookerskandaalin syytökset julki – 10 kiinalaispelaajaa syytteeseen sopupeleistä, Liang Wenbolle vielä astetta raskauttavammat syytteet