Katso Ruhr Openia UnibetTV:stä ja Eurosportilta!

Snooker-kausi jatkuu tulevana perjantaina 21.11. pelattavalla Ruhr Openilla, joka on kauden neljäs European Tourin osakilpailu. Turnauksen ottelut ovat katsottavissa Eurosportilta, Eurosport Playeristä sekä UnibetTv:n kautta, joten tarjontaa snooker-faneille on tarjolla ainakin kattavasti.

UnibetTV:stä on katsottavissa snooker-kauden aikana paljon muitakin livelähetyksiä turnauksista. Tarjolla on myös laaja kohdevalikoima snookeriin, joten betsaaminen luonnistuu helposti otteluiden seuraamisen lomassa.

Jotta pystyt katselemaan otteluita UnibetTV:stä, tulee sinulla olla pelitili sekä pelitililläsi tulee olla vähintään 0,01€ rahaa. Mikäli et vielä omista omaa pelitiliä, niin saat sen auki todella helposti painamalla TÄSTÄ. Linkin takaa löytyy selkeät ohjeet, joita noudattamalla uusi tili aukeaa helposti ja vaivattomasti.

Uusille asiakkaille on tarjolla myös loistava starttipaketti, joka sisältää 100% talletusbonuksen peräti 100€ asti sekä ilmaisen 10€ mobiilivedon. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi 20€ talletuksella, pelitilillesi napsahtaa 40€ + saat vielä 10€ vedon tämän lisäksi.

Mikäli sinulla on kysmyksiä UnibetTV:n toiminnasta tai starttipaketista, niin otathan rohkeasti yhteyttä meihin sähköpostitse: [email protected] tai vaihtoehtoisesti FinnSnookerin Facebookissa/Twitterissä.

Eurosportin TV-aikataulun löydät TÄSTÄ.

UnibetTV:n aikataulu ilmestyy sivuille myöhemmin tämän viikon aikana.

Huom. Jos selaimessasi on käytössä mainosten estämiseen tarkoitettuja ohjelmia, et välttämättä näe yllä olevaa uutista kokonaisuudessaan.


Edellinen artikkeliEnnakko: Ruhr Openin amatöörikierrokset
Seuraava artikkeliAmatöörien MM: suomalaisten otteluohjelma ja tulokset