The Mastersissa todellinen herkkupala – Ronnie O’Sullivan aloittaa mestaruusjahtinsa

Shanghai Masters Tour Championship Players Championship Ronnie O'Sullivanin World Open Macau Masters Jordan Brown Scottish Open The Masters Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan astuu Ally Pallyn estradille maanantaina klo 15:00, kun vastassa on todellisessa herkkupalassa kiinalainen Ding Junhui.

O’Sullivan ei ole viime vuosina Mastersissa juhlinut, joten nyt odotuksissa on varmasti se, että mies menisi turnauksessa pitkälle. Kuitenkin The Rocket on aina pieni arvoitus, sillä välillä legenda tarjoilee maagisia esityksiä, kun taas välillä motivaatio on pahasti hukassa.

Voisi kuvitella, että Masters saa O’Sullivanin syttymään, mutta marginaalit ovat kuitenkin huipulla pieniä. Kun vastassa on vieläpä Ding Junhui, niin mikään ei ole kirkossa kuulutettua. The Rocket on kuitenkin selvähkö suosikki otteluun, joten siitä ei ole kahta kysymystä.

Mainos:

Myös O’Sullivanin voitto vaatii kuitenkin laadukasta esitystä, koska kiinalaispelaaja ei tule tarjoamaan mitään ilmaiseksi. Tämä taisto onkin varmasti yksi avauskierroksen odotetuimmista sekä laadukkaimmista.

Ottelu on ohjelmassa maanantaina klo 15:00. Päivän toinen ottelu on Neil Robertson-Barry Hawkins, joka käynnistyy klo 21:00.

Snookerin The Masters on satumainen turnaus! Tätä kaikkea on luvassa

Ronnie O’Sullivan – Ding Junhui näkyy TV:stä

Maanantain kamppailu näkyy tietysti suorana lähetyksenä television kautta, sillä turnauksen kaikki ottelu tulevat Discovery+-palvelun sekä Eurosportin kautta.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliJack Lisowski aloitti Mastersin tylyllä esityksellä – hallitseva maailmanmestari laulukuoroon
Seuraava artikkeliShaun Murphy ei antanut armoa Mastersissa – otti vakuuttavan voiton