Ronnie O’Sullivan kesti Ding Junhuin uskomattoman kirin – painoi taiston pakettiin tylyllä tavalla

Ronnie O'Sullivan

Ronnie O’Sullivan selvisi lopulta ilman suurempia ongelmia Mastersin puolivälieriin, kun mies kaatoi Ding Junhuin numeroin 6-3.

O’Sullivan näytti painelevan jopa helppoon voittoon, kun legenda nappasi neljä ensimmäistä freimiä nimiinsä. Ding Junhui käynnisti kuitenkin melkoisen kirin, joka näytti jo tuovan käsille todellisen trillerin. Nimittäin kiinalaispelaaja painoi 7. erään maksimibreikin ja kavensi lukemat jo 4-3:een. Tässä huumassa olisi joku pelaaja saattanut jo murentua, mutta O’Sullivan ei todellakaan.

The Rocketin vastaus oli harvinaisen tyly, koska tuloksena oli 127 pisteen breikki ja johto oli 5-3. Tästä ei Ding Junhui enää onnistunut selviytymään, vaan seuraava kamppailu toi jo ratkaisun ottelulle. Viimeiseenkin freimiin O’Sullivan teki vielä 93 pisteen breikin, joten siltä osin legenda on ainakin valmis Mastersiin.

Mainos:

Seuraavaksi O’Sullivan on kehissä torstaina klo 15:00, kun vastaan asettuu voittaja ottelusta Barry Hawkins-Neil Robertson.

Näin Ronnie O’Sullivan paketoi ottelun


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliShaun Murphy ei antanut armoa Mastersissa – otti vakuuttavan voiton
Seuraava artikkeliUskomaton suoritus! Ding Junhui teki historiallisen maksimibreikin Ronnie O’Sullivania vastaan Mastersissa