Snookerin Welsh Openiin painetaan kiihkeä yhdistelmä

Vihjemaailmassa on syntynyt mystinen kaveri, joka on paukuttanut snookervetoja oikein joka suunnasta viime päivät. Me otettiin härkää sarvista ja hommattiin kaveri remmiin mukaan! Ensimmäiset vihjeet myös meille tarjoaa siis Kisaturisti -nimeä kantava vedonlyöntihahmo.

”Eilen se tapahtui, kun mielipuolinen betsiruni loppui ja pakkasta tuli pelitilille selvästi. Ei kuitenkaan jäädä märehtimään, vaan rohkeasti käännetään uusi sivu pelikirjasta. Tänään näytetään betsijumalalle persettä oikein kunnolla.

Snookerin Welsh Openiin on tarjolla ihania kohteita. Turnaus on ollut melkoisen yllätysvoittoinen ja monta suosikkia on jo lähtenyt turnauksesta lauluun. Jäljellä on enää kahdeksan kovaa kuulataituria, joista kuka tahansa voi voittaa koko turnauksen.

Mainos:

Päivän parhaita pelikohteita ovat ehdottomasti John Higgins Stephen Maguire -ottelun yli 7,5 freimiä sekä Gary Wilsonin voitto Ben Woollastonista.

Wilson oli eilen suorastaan erinomainen, kun englantilainen pudotti Neil Roberstonin jatkosta numeroin 4-2. Wilsonin kerroin 2,4 on varsin pelattava, sillä Woollaston ei missään nimessä ole mikään voittamaton jantteri. Varsinkin Roberstonin voiton myötä kaikki on Wilsonille mahdollista.

Higgins-Maguire -ottelusta voi odottaa tasaista taistelua, sillä vastakkain ovat sisukkaat skotlantilaiset eikä kumpikaan varmasti anna periksi. Ottelussa tullaan näkemään väkisin vähintään kahdeksan freimiä, mikäli kummankaan peli ei romahda normaalitasosta merkittävästi.

Näiden kohteiden lisäksi täydennämme lappumme kotiyleisön edessä pelaavan Mark Williamsin voitolla, sekä Ricky WaldenLuca Brecel -ottelun yli 7,5 freimiä -kohteella. Williams on ollut tähän asti vakuuttavampi kuin vastustajansa Marco Fu ja puolestaan Brecel ei varmasti halua lopettaa turnausta vielä tässä vaiheessa, sillä viime kierroksen voitto hallitsevasta maailmanmestarista Mark Selbystä antoi valtavasti uskoa tulevaan.

Näillä eväillä. Pysytään #pelipaikoilla. Meikän löytää myös twitteristä: @Kisaturisti

 

John Higgins – Stephen Maguire yli 7,5 freimiä

Marco Fu – Mark Williams / Williams @1,90

Ricky Walden – Luca Brecel yli 7,5 freimiä

Ben Woollaston – Gary Wilson / @Wilson 2,40

 

Kaikki kohteet on valikoitu NordicBetin pelivalikoimasta. Uusille asiakkaille on tarjolla mahtava bonustarjous aina 200€ asti. Uuden tilin saat auki kätevästi painamalla TÄSTÄ.


Edellinen artikkeliLuca Brecel yllätti Mark Selbyn
Seuraava artikkeliEnnakko: Snookerin Mestaruussarja rg-6